sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Kotihousuvaltakunnasta hyvää iltaa!

Koska kameran pattereista loppui puhti kesken, esittelen nyt vaan oman huoneeni. Kommenttien kera tottakai.



Huonehan on täysin kalustettu, mikä on helpotus kaltaiselleni pätkäasujalle, mutta toisaalta vähän kammotus, koska sisustukselliset valinnat on monelta osin kaukana miun omasta viihtyisyysestetiikasta. Kohta kohdalta:

1) Ensihämmentäjä on vaaleanpunainen satiinipäiväpeite kukkakirjailulla. Aika rinsessaa, yritän vähän piilotella sitä omalla ruskealla viltilläni. Ainakin niin, ettei kukkakummajaiset paljastu, tuolle röyhötyshelmalle en voi mitään. Onhan se kai omalla tavallaan ihan viehättävä, mutta ei olisi miun valinta.

2) Seinällä olevat kuvahyväkkäät, kolme yhteensä. Miulle ne edustaa lähinnä täytemateriaalia, koska jotain on seinille ollut pakko laittaa. Mitäänsanomattomia, juurikin siksi etten ole niitä itse valinnut ja ripustanut, ja kaiken lisäksi ne luo vähän epäkotoisaa harmoniaa atmosfääriin. Sopii kylläkin satiinipäiväpeitetyyliin, itse tykkään vähän levottomammasta ja tietyllä tapaa suuripiirteisemmästä kädenjäljestä. Siperrystä, njääh. Tämän vuoksi eilen maalailtiin toverin kanssa glögin voimalla häiriintyneitä otuksia, jotka ehkä pääsevät kiipeilemään seinille.

3) Pankkikonttori-säle-liukuverhot. Mistä noita edes saa?!

Mutta viihdyn kuitenkin oikein hyvin, ja plussalista siitä:

- Leeeeeveä sänky. Nukkuminen muussakin kuin I-asennossa on virkistävää vaihtelua, ja kylkeä voin kääntää pelkäämättä putoavani heti lattialle. Ja kotiintullessa sängylle heittäytyminen on ehkä yksi erittäin tärkeä niistä paljonpuhutuista elämän pienistä nautinnoista. Ja voi pötkötellä vaikka kulmasta kulmaan, me likes.

- Tila. Oma tila.

- Kasvi, tykkään sen violettiin vivahtavansävyisistä lehdistä. Sopii miun mattoon ja tyynynpäällisiin.

- Langaton verkko, jossa oon lokkeillu. Ihan niin porvariksi en kuitenkaan ala, että netistä maksaisin, hah. Office on ikkunalla.

- Ikkuna on myös kiva, joskin ehkä vähän vetoisa.

- Sängynaluslaatikosta löysin pari isoa tyynyä ja omankädenoikeudella otin ne lattiatyynykäyttöön. Jyväskylässä oon tottunut elämään aika paljon lattiatasossa ja jatkukoon se perinne täälläkin, vaikka sängyssä nyt onkin jalat.

Nyt soi Kings of Convenience - Misread ja on hyvä olla.

Ei kommentteja: