lauantai 1. joulukuuta 2007

Sleva!

En ole kamalasti ostellut vaatteita täällä ollessa, isoimpina nyt ehkä tarpeellinen talvitakki, sitten ne kivat setähousut, ja sen lisäksi joitain satunnaisia t-paitoja. Tänään lähdin ostoksille, kun alkoi jurppia remontti-raynoldien moukarointi tuossa käytävässä.

Perimmäisenä tarkoituksena oli löytää jonkinlaiset talvikengänkorvikkeet, ja vähän olinkin jo silmäillyt näyteikkunoita ohikulkumatkoilla. Kenkäkauppojahan täällä on jokaisessa kadunkulmassa, ja levne boty, levne boty, nazdar! Hassuja kenkiä löytää huomattavasti helpommin kuin Suomesta. Miun luottokenkäkauppa on Hlavni postan vieressä, kesällä sieltä löytyi kukkaiskengät, sinne jalat vei nytkin. Ja sovitin, ja sovitin, ja löysin ihan veikeät monot. Maksoi 599 paikallista, eikä nuo tietenkään mitään nahkaa ole, ja voi olla että pohjatkin halkeaa pienelläkin pakkasella, mutta silti, on ne kuitenki niin kivat *sydän*.

Välihuomautus: tämä kertomus seurailee käänteisesti lineaarista aikakäsitystä, todellisuudessa päähenkilö nyt vaan oli niin noheva ja kaikkitietävä, että osasi ennakoida tulevaa.

Ennen kenkäkauppaa kävin ostamassa henkari-maukkarin tyhjäksi. Tai no, ainakin ihan kummallisia juttuja, kuten esimerkiksi shortsit. Nii-i, just semmoset shortsit, joita oon aina vähän ihmetelly, koska kaukaisen pohjoisen maan kasvattina tiedän, ettei ne nyt silleen etenkään Suomen talviolosuhteisiin kovinkaan hyvin kai sovellu. Enpä tiiä ennää. Mutta ne oli kuitenkin -70% sleva, että joku tekosyy sentään. Sitten ostin myös hameen, -50%. Elin tänään siinä illuusiossa, että miulla on ihan näppärät sääret, hoh.

Eiku oikeesti ostin tuommosia lyhyitä juttuja sen takia, että osasin ennustaa ostavani jotkut botyt, joissa on vähän vartta, ja toivottavasti sellasta, mitä voi vähän näyttääkin ja samalla joutuu sitten vähän näyttämään niitä näppäriä sääriä. Niinku sitten ostinkin, mikä nyt tuli varmaan jo selväksi.
Ja koska olin säästänyt vaikka miten paljon prosentteja noilla vihmerillä valinnoilla, ostin vielä prosentittoman villapaidan. Ja sovittelin vielä jotain farkkuhameita, kun olisi tehny mieli, mutta hyllyyn jäi kun takataskujen imartelevuus ei korreloinu hinnan kanssa ihan niin kivasti kuin olisin toivonu. Mutta olin vähän hämmentynyt, kun kaikenlaiset pienehköt koot mahtui päälle, vaikka tuntuu että vaan turpoaa (knedlikyt, knedlikyt!).

(Eiku enhän ees oikeestaan syö niitä kovin usein.)

Miusta siis ilmeisesti tulee tasapaksu pötkäle, keskivartalo hakeutuu lantionleveyden kanssa tasoihin. Äh. Tai no, onhan semmoset suorat linjat toisaalta ihan... hmm... tehokkaita. Pisteestä A pisteeseen B ilman mitään turhaa kaarta uumalla. Eikös evoluutio pyrikin juuri siihen? Eiku niin, omenavartaloisilla on riski saada kaikki maailman pahuus kannettavakseen...

Nyt tarttis vielä talvisukkikset, mutta taidan turvautua Tescon lastenosastoon. Kyllä näihin tolppakinttuihin jotkut satakuusneloset varmasti venyy.

Ja kuvia en nyt laita, ku ei tää mikkään semmonen "mitä sul on päällä just nyt?" -blogi ole.

Ei kommentteja: