sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Have a pleasant journey.

Hyvät matkustajat, tämä on viimeinen kuulutus lennolle AY 717 Prahaan. Pyydämme viimeisiäkin jurpoja saapumaan lähtöportille.

Se on miun lento. Se lähtee huomenna, määränpäänään tuo kultainen kaupunki Keski-Euroopan sydämessä. Se kaupunki, jossa vietän ensin helteisen heinäkuun, sitten syyskuun lopulta koko ensi lukuvuoden. Tämän blogin tarkoituksena on ensisijaisesti kaikenlaisten kuulumisten raportointi elämästä Prahassa, mutta funktio purkautumiskanavana niinä hetkinä, joina todella moukaroi eikä kielilläpuhumisen taito riitä ymmärrettävään kommunikointiin kanssaihmisten seurassa, ei ole myöskään vähättelemisen arvoinen.

Seuraavan kerran kun kirjoitan tänne, olen jo todennäköisesti aivan muualla, ellen onnistu sössimään esimerkiksi junien kanssa. Onneksi en tällä kertaa starttaa Joensuun asemalta, joskin siellä olen jo oppinut äärimmäiseen varovaisuuteen. En lupaa, että asiaa olisi juurikaan enempää. Suu käy tyhjää, kuten yleensäkin.

Kaikki toverit tietysti kommentoi tai itkee ja kommentoi.

Tuntemattomatkin lukijat saavat avata suunsa, jos siltä tuntuu. Yritän olla ystävällinen, enkä kovin pelottava.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hah, ehdinpä kommentoimaan ensimmäisenä, vaikka mitään sanottavaahan mulla ei ole. Joten strc prst skrz krk a mej se v Praze!

Leenukka kirjoitti...

Jee, eka kommentti!

Saa taalla huudella, ihan rauhassa :D

T. nimim. 'omakin suu kay tyhjaa'