perjantai 13. heinäkuuta 2007

Rokrok, ihmiset!

Joensuu tayttyy ihmisista tana viikonloppuna, kiitos Ilosaarirokin. Kemppisen kanssa meidan piti menna Suloilemaan, mutta koska elama heitti minut Tsekinmaalle, murtui kaunis suunnitelma yhteisesta tulevaisuudestamme. Mutta lahetaanko Kokkolaan rokkifestareille perjantaina 3.8.? On kaukana, mutta hinta-laatusuhde hivelee Seponkin kukkaroa. Onko aija sillon jo Oulussa? Kuka lahtee meikkiksen mukaan??? Kokkola, jeah!

Olen talla hetkella vahan rikki. Henki huutaa apuva, opiskelu, kaikensortin riekkuminen ja uutuudet verottaa luonnollisesti vahan ja sen huomaa. Viime yona nukuin ehka pisimmat younet taalla ollessa, n. 8 ja puolikas tuntia. Eniten ehka ahistaa itseilmaisun taso, joka on valunut johonkin tosi syvalle. Ahistaa on tosin vaara ilmaisu, oon itekin yllattyny siita, miten hyvin tuun toimeen naitten tyypien kanssa ja jopa tykkaan niista. En ole koskaan pitany itteani erityisen hypersosiaalisena persoonana ja etukateen vahan pelkasinkin, etta tuskastun toisten taskuissa asumiseen. Tahan asti on sujunut hyvin.

Meidan majapaikka, koti, naytti todellisen luonteensa alkuviikosta: ei lamminta vetta maanantaista torstaihin, siina karaistuu luonne ja sielu. Yleisesti ottaenhan hygienia on todistetusti yliarvostettua vai mita Kemppine?, mutta seurassa liikkuessa pitaa yrittaa pitaa jotain tasoa. Pesin siis hiuksetkin.

Ostin eilen uudet kengat, 299kc. Ja ihanat, joskin sisaanajo vaatii ehka rakon jos toisenkin. Niin aina, vasemman kantapaan kautta.

Ei kommentteja: