tiistai 23. lokakuuta 2007

Moi!

Eilen koin kaksi jännittävää look-a-like -hetkeä. Ensimmäisessä observoin itse Sinkkuelämää-Kihon näköisen miehen kassajonossa, kun olin ostamassa toffeeta. Tuon miehen habitus ei tosin ehkä ollut ihan yhtä vaikutusvaltaisen ja vakuuttavan oloinen, tai sitten se tuulipuvuntakki vain hämäsi.

Toisessa olin itse observaation objektina: olimme jonkin teatterin (?) kasper-kuppilassa, joka on meidän sivistyksemme kehdon melkein vastapäätä sopivasti, syömässä edellisen hetken seurauksena omistukseeni siirtyneitä makeisia ja päiväkaljalla koska nyt vaan oli semmonen olo, kun joku random-häiskä tulee sisään ja heittää silmää epäilyttävän pitkään. Sitten se lähestyy varovasti ja alkaa puhua jotain tsekinmaan paikallismurteella, joka ei oo miulla ihan vielä niin hyvin hallussa, että olisin ymmärtäny. Hän vaihtaa kielen englantiin ja kysyy, että olinko eilen tanssinut stagella tuolla jossain. En ollut, ja hän pahoittelee häiriötä ja poistuu. Hämmennyin hieman, ja epäselväksi jäi myös, millaisesta tanssista oli kyse. Toivottavasti kollegalla oli edes hyvät muuvssit.

Ps. Kahvila MOI Edenin Tescolla kokee joskus suomalaisattakin. MOI!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, oletko varma ettet ole ollut tiedostamattasi Lucernassa viime aikoina...? Voisi selittää lavalla tanssimisen.

Tuli muuten tuosta teatterista mieleen, että kun nyt olet siellä niin teepä retki sellaisen teatteriryhmän kuin Krepsko (www.krepsko.com) esitykseen, jos yhtään kiinnostaa moinen. Luin Bohemia-lehdestä artikkelin tuosta ja vaikutti mielenkiintoiselta, jonkin näköistä kokeellista teatteria jonka ymmärtämiseen ei vaadita paikallismurteen osaamista. Haluaisin nähdä itsekin joskus, mutta ainakin voisin ehkä elää sun kauttasi!

-Hanna

Leenukka kirjoitti...

Ei, en Lucernassa. Lauantaina oltiin kyllä Crossclubilla reggaeloimassa ja danssattiin aamuun asti, mutta jotenkin käsitin, että "minä" olisin ollu tanssimassa jossain näytöksessä siellä teatterissa tjsp. Emmietiiä :D

Tänään oon ihan raato, en jaksa kirjottaa. Edes Jarkko Martikainen ei ole tänään muuttunut perunaksi.

Pitää joskus retkeillä tuonne teatteriin, että siunkin elämään tulee jotain muutakin sisältöä kuin pacman. Ja että miunkin elämään tulee jotain muutakin sisältöä kuin pacman... pitääkin mennä pelaamaan pari erää ;)

Tai mennään sitten, kun tuut tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, voidaanhan me sinne teatteriin silloinkin mennä. Matka pitää sitten ajoittaa aika tarkkaan jos vaan Pacmanin peluulta ehtii, kun ei niitä esityksiä jatkuvasti ole.

Ja tietysti kahvila MOI pitää käydä czechaamassa!

-Hanna