keskiviikko 17. lokakuuta 2007

On meillä metsässä nuotiopiiri...

Eilen pakenin iltaa Hostivarissa paikallisten teekkareiden grillijuhliin. Nii-i. Vähän itsekin mietin, että mihinkähän sitä taas joutuu, mutta ilta olikin oikein mukava ja rentouttava. Retkeilimme kolej Strahovin pihamaalla, pieni nuotio, vähän makkaraa ja leipää ja glöginkaltaista, vähän nuotiolauluja ja jutustelua, ja savua silmissä. Miun ensimmäinen makkarankyrsä oli multidimensionaalisesti epäsymmetrisen räjähtänyt ja äijämäisesti pinnalta musta mutta sisältä sopivan kylmä. Karsinogeenit, nam! Mutta opin myös oikeaoppisen viiltelytaktiikan, jolla makkarasta saa kauniin moniulotteisen kukka-/hämähäkkifiguurin tai muuten vaan kauttaaltaan hyvinpaistuneen.

Suomalaiset teekkarit olisivat olleet ihan päissään jo ennen tulen syttymistä, ja joku olisi todennäköisesti saanut hauskan idean kusta nuotioon kesken makkaranpaiston.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ahoj, vratila jsem se tady na tvuj blog ;) Piti luoda uusi tunnus kommentointia varten kun vanhan salasana unohtui. Kommentti tulee vähän myöhässä, mutta nuotiopiiri Strahovissa kuulostaa mukavalta!

Leenukka kirjoitti...

Välkommen tillbaka, olen jo kaivannutkin kommentteja! Tai edes vähän jotain ininää ja örinää, alemmatkin kommunikoinnin tasot hyväksytään.

Ps. Kaapon kaupunkiintutustumisprojekti saa ehkä oman blogin, tähän tulokseen tänään päädyin.

Leenukka kirjoitti...

Tutkailin kommentointiasetuksia ja madalsin rimaa entisestään. Nyt tosin vaadin spatiaalisen kognition ehdotonta toimintaa, jokainen kommentoija saa eteensä gestalt-harjoitteen. Hähää.

Nyt pitäisi saada tämä kello vielä käymään ja pysymään nykyajassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaapon kaupunkiintutustuminen on ehdottomasti oman bloginsa arvoinen! Jäämme odottelemaan mielenkiinnolla.

-Hanna