tiistai 8. tammikuuta 2008

Spidermään, spidermääään!

Hei kuule Suomi, olipa ihan kiva joulu. Sentään edes semiluminen, mutta ei siitä sen enempää. Oli kiva nähdä kaikkia niitä, joita näin, ja oli kiva maata sohvalla itsestääntäyttyvän jääkaapin välittömässä läheisyydessä. Nyt joulupönötys alkaa jo laskea, mutta pienimuotoisempi matfest jatkuu: Tescolta sai maustamatonta jogurttia naurettavaan hintaan, 5,90kc/400g. Ja mitähän se tekee eurooppalaisessa monikansallisessa, emmietiiä. Ehkä 0,60€/kg. Jos on vielä tänään voimassa, pitää ehkä käydä pari purkkia jemmaan, koska nyt on toinenkin suu ruokittavana - toveri Kemppinen saapui eilen iltahämärissä.

Viikonloppu oli eläimellinen: lauantaina käytiin seinäkiipeilemässä spidermäään, spidermääään! enkä ollu edes ihan huono, jopa ihan kohtalainen kiipijä, vaikka viimeisimmästä kokeilusta on aikaa vuuuosia. Ja opin varmistamaan, eikä kukaan kuollut. Eikä edes vahingoittunut, paitsi omat polveien sisäsivut on reippailla mustelmilla, kun piti pungeta siitä seinästä vauhtia. Elämän jäljet kunniaan.

Sunnuntaina, joka avautui Prahassa lumisena ja talvisena, vierailin eläintarhassa viimein. Suosikkini oli leppoisa kiipijä, kummituseläin luulisin. Kuvaa en saanut, koska tyyppi eleli pimeällä puolella. Joitain muita elukoita zoomailin, tarkkuus ei ole ihan hullun hyvä, koska salamaa ei saanut eläinten häiriköimiseen käyttää.


Kattomme kullakin.

Joskus lumisadetta vaan kattelee mieluummin sieltä ikkunastaan.

...joskus taas ei.


Liskot pysyi paikoillaan, siis helppoja kohteita. Ne piti vaan eka löytää.

Oikeanpuoleinen oli kamalan mobiili, mutta sitten se rauhoittui mamman viereen. Ja sitten mamma lähti.

Mietteliäs gorilla.

Huomaa pikku-gorilla taustalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia! Ja taas kerran tuli todistetuksi miten epäreilua elämä on. Syön täällä parhaillaan maustamatonta jugurttia jonka lunastin itselleni hintaan 0,80e/400g. Kyseessä on tosin Asidofilius-Bifidus, mutta silti.

Leenukka kirjoitti...

Asidofilus-Bifidius auttaa vatsaasi voimaan paremmin! Mietin, että kun se danone activia, jota kaikki sedät siinä mainoksessa niin onnellisena nauttii, tehostaa ruoansulatusta, niin se ei ole ollenkaan niin hyvä asia. Tulee vaan nälkä nopeammin.