lauantai 19. tammikuuta 2008

Pankki-Banken, min bästa vän!

Kävin eilen pankissa, sain ilmaista rahaa. Varmaan kuvittelivat saavansa sieluni vaihtarina, mutta ähhähäähhää, sehän nyt on jo menny aikoja sitten. Prööt.

Eilen myös kävin tekemässä tsekin kielen testin. Oli mennessä ihan hyvät tutinat , jotka todennäköisemmin kuitenkin johtui ihan liiasta kahvinjuonnista kuin innostuneesta jännittyneisyydestä. Kofeiinitärinät ja lievää levottomuutta, testi nyt kai kuitenkin meni kohtuullisesti läpi. Kynä pysyi kädessä, ja kai käsialastakin sai nippisnappis selvää. Opettaja kysyi, aionko jatkaa keväällä kurssia, enpä oikein osannut vastata. Joku pieni häveliäisyydenpuuska suodatti epätoivon ja kiukkutuskansekaisista ajatuksista vain jotain laimeaa epäselvää muminaa, jonka olisi pitänyt ilmaista se, että sekä opetuksen että oppimisympäristön taso oli kurssin hintaan nähden aivan järkyttävässä epäsuhdassa lähestulkoon koko syksyn ajan. Pitäkööt tunkkinsa, keksin kevääksi jotain muuta tekemistä.

Onkohan se kahvikulttuurin täydellinen pyhäinhäväistys, jos juo muutaman tunnin ikkunalaudalla mokkaantunutta pikakahvia uudelleen mikrossa lämmitettynä?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä pankista saa ilmaista rahaa? Ja vastauksena kysymykseesi, se ON.

P.S. Onko Kaapoa näkynyt?

Leenukka kirjoitti...

Terve anonyymi, tunnetaanko ihan? *silmäniskuhymiö*

Hanna: KB-pankista. Vähän kun inisin, että "terve, oon erasmus, saanko rahaa?", niin tätipä sitten latoi seteleitä kouraan. Mutta eikö iskäkin aina oo sanonu, että pankistahan sitä rahaa saa? :D

Kaapo on edelleen omilla teillänsä, oon vähän neuvoton sen suhteen nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tunnetaan! *silmäniskuhymiö*

Leenukka kirjoitti...

Jippii!!