tiistai 1. huhtikuuta 2008

Huutakaamme pullaa!

Eilen ei elämä meinannut millään voittaa. Heräsin aamulla kahdeksalta parin snuutsailun jälkeen, tarkoittaa siis kuuden minuutin intervallilla klo 08:12. Kävin pikaisessa suihkussa, söin aamupalaa, ja tunsin itseni hurjan väsyneeksi. Päätin nukkua vielä tunnin, mikä tarkoitti vain yhden opettajan offisetuntien missaamista, mutta ehtiihän sen kurssimerkinnän hakea ensi viikollakin.

Heräsin uudestaan kymmeneltä, mutta en jaksanut avata silmiä. No, sen verran, että laitoin kellon herättämään uudestaan puolenpäivän aikaan. Tämä tarkoitti ensimmäisen luennon missaamista, mutta en ole ollut sieltä poissa juuri lainkaan. Maanantaisin yritän ylläpitää hyvän ihmisen imagoani niin, jokaisella meistä on pimeä puolemme...

Heräsin lopulta puoli yhdeltä, hinauduin ylös sängystä ja lähdin vaeltamaan johonkin koulun suuntaan. Koska olin ajoissa, menin harrastamaan ostarihengailua, ja jossain pääkopan sisällä alkoi kaikua ajatus, että shoppailusta saattaisi saada enemmän energiaa ja paremman mielen kuin koulusta. Niin ne jotkut väittää, kai. Menin kuitenkin luennolle. Ja sen jälkeen ostin ehkä yhden t-paidan ja semmosta pientä.

Illan hengasin naapurissa, kun oma netti ei ihan täysillä pelittänyt. Ja koska maanantai on kaikesta huolimatta ihan hyvä päivä, lähdettiin rimpsalle. Tans-tans-tanssimaan, jeah. Ja sitten oli taas semmonen matalaotsainen mulkero, joka ei oikein ymmärtänyt mitä tarkoittaa, jos tyttö ei tanssilattialla kiinnitä mitään huomiota lähestymisyrityksiin, ei ota minkääntasoista katsekontaktia, vaan lähinnä pakenee hienovaraisin muuvssein. Eikä se oikein ymmärtänyt, mitä tarkoittaa, jos tyttö sanoo sille, että "fuck off!" ja tehostaa sanomaa torjuvaeleisellä fyysisellä kontaktilla. Kaikkee sitä. Jotkut ei vaan oo ihan niitä nokkelimpia-pokkelimpia. Muuten oli kyllä hauska ilta.

Torstaina on pulla- ja viinijuhlat. Taivas maan päällä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei Vesakaan aina tajuu!

Leenukka kirjoitti...

Hah, ei todellakaan tajuu!

Otetaanko yhdet näkäräiset?

Anonyymi kirjoitti...

Otetaan vaan! Mut siihen taitaa mennä vielä jonkin aikaa, että yhdessä... ;) Nyyh! :´(