keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Pikaruokatunnustuksia

Joskus tuolla menossa tulee nälkä, ja sen takia on tärkeä olla jotain evästä aina mukana. Jos ei pullaa taskussa, niin laukussa leipää ja piimää vaan. Tai vähintään banaania/manteleita/suklaata/myslikeksejä.

Joskus voi sattua vahinkoja. Niinku esimerkiksi jos syö purkkaa eikä ihan kamalan skarppina, koska se purkka voi helposti pudota suusta. Kävi miulle maanantaina metron rullaportaissa, vähän pihkaa koneistoon. Hups.

Tänään purskahti piimää jonkun farkkuliikkeen näyteikkunaan purkkia avatessa.

Ja todennäköisesti oon myös murustellu ihan kiitettävästi keksejä ja suklaata kulkuvälineisiin.

Mutta ei sitä ihminen nälkäisenä jaksa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mein Gott! Juuri kun pääsin sanomasta tuossa edellisen merkinnän kommentissa, että enpä ole muualla kuin Tsekeissä törmännyt rastamättääseen takaraivolla. Niin eiköhän tänään ohitseni pyöräillyt mieshenkilö, jolla oli uudelleenpäivitetty versio ko. tukkatyylistä: kalju, jossa kasvaa takaraivolla rastamätäs :O

Niin ja julkisissa kulkuvälineissä syömiseen, eikös se ole ihan normaalia, ts. et ole yksin vastuussa murustelusta. Rohlik ja rohkeimmalla makkara sen kaverina on ratikassa mun muistikuvan mukaan ihan arkipäivää.

Leenukka kirjoitti...

Haha, tyyppi varmaan lukee miun blogia! Täähän on vähän niinku melkein laskeutuu jo muotibloggauskategoriaan, vinkkejä katu-uskottavuuden saavuttamiseksi.

Striitfäshön jou!

Ja onneksi on koirat. Luonnollinen tapa siivota kulkuvälineet ruoantähteistä.