sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Puhun vain hiuksista.

Oon jo pitkään ihaillut tsekkiläisten nerokasta hiusmuotia: ne on päivittäny mm. takatukan 2000-luvulle ajelemalla pään muuten sentin siiliksi, mutta jättämällä takaraivolle rastamättään. Miusta se on jotenkin hyvin sympaattista. Tarvitsisin itsekin jonkinnäköistä hairkuttia, olisiko tässä ratkaisu? Toisaalta olen myös kuullut jo useammalta taholta, että näytin pari vuotta sitten huomattavasti viattomammalta - yritän uskotella itselleni, että se johtuu vaan silloisesta ylipitkästä etutukastani. Melkein houkuttaisi ajatus siitä taas, mutta todennäköisesti tyydyn kuitenkin vain saksimaan kaikista kuivimmat latvat pois. Hiukset on hyvää vauhtia kasvamassa pidemmäksi kuin mitä ne on koskaan ollu, tosin myös putoamisvauhti korreloi aika suoraan hiusten pituuteen. Tai sitten se vaan tuntuu siltä, että niitä lähtee enemmän, kun suortuvat on pidempiä.

Ostin jotain äärimmäisen tehokasta bio-hiustenhoitoainetta. Haisee ihan jalkavoiteelle, toivottavasti edes toimii.



"Etutukka alkaa siitä mihin takatukka loppuu."

- vanha pieksämäkeläinen kansanviisaus

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jo pohdinkin et missä toveri vaeltaa, kun blogi päivittyy harvakseltaan. Ilahduttavaa et harmaalla vyöhykkeellä merkintöjen välillä on perehdytty kansanperinteeseen ja sanontojen opetuksiin, niistä on aina hyvä ammentaa.

Oon pohtinut et liittyyköhän albinismiin kovinkin kiinteästi hiusten väheneminen -joko radikaalein leikkauksin tai vähittäisenä näivettymisen aiheuttamana luontaisena poistumana. Taidan seurata liikettä tässäkin, ehkä jonkinlaisella kombinaatiolla. Kesätukkana menis tietysti mainiosti esimerkiksi melkeinkokopääsängen ja pulisonkien yhdistelmä, jonka vois pistää aurinkolasien sangoilla aina aamuisin ojennukseen. Sais olla nakkijonossa rauhassa.

Täällä on takatalvi, eikä lumentulo osoita merkkejä ehtymisestä, vaikka vähempikin jo vituttais. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

Anonyymi kirjoitti...

Se takaraivon rastamätäs on tosiaan hyvin tsekkiläinen ilmiö, tai missään muualla en ainakaan ole koskaan siihen törmännyt.

Die Hinterhaare, ja-aaa. Enää vajaa kuukausi niin pääsen bongailemaan rastamättäitä livenä! \o/

Leenukka kirjoitti...

Kemppiäinen, varjojemme mies! Meen ensi tiistaina kuuntelemaan Jose Gonzalesia, ja jos se soittaa "stay in the shades":in, niin se on sitten omistettu äijälle.

Pulisongit alkaa kuulostaa vähän liian houkuttelevalta, aurinkolasit on myös ostoslistalla.

Hanna: tukka takana, elämä edessä. Tai ainakin matka ja takatukkabongaus \0/