torstai 5. heinäkuuta 2007

Kulttuurivientia

Eilisiltana tein hyvan tyon ja levitin suomalaisen kulttuurin ilosanomaa soittamalla Don Johnson Big Bandin nerokasta tuotantoa kahdelle paikalliselle haiskalle asuntolassa, joiden kanssa istuin iltaa kaytavassa. Toinen heista tosin oli tullut Slovakiasta toihin Prahaan, ja on taalta rahaa ansaittuaan suuntaamassa edelleen kohti lantea, ja hanelle jotkut DJBB-biisit oli vahan liian 'ambient'. Tosin myos puheen tuottaminen oli hanelle aika ajoin hieman tyolasta, alykkyystaso oli kuulemma laskenut ruohikonsauhuttelun myota. Baaad trip. Kemppinen, vielako teidan iskalla on viljelmat lintulaudan alla? Mutta uusia paikallisia ystavia siis, Mr. Messenger ja Mr. Librarian.

Iltapaivalla tsekinmaan maantiedeluennon (jonka piti vanha rouva, jonka englannin aksentti muistuttaa hyvin paljon Noriko-show-kielta ja on saa minut hilpealle mielelle) jalkeen, lahdimme joukolla vaeltelemaan kohti keskustaa. Juuri sellaista rentouttavaa paamaaratonta haahuilua, mita toivoinkin. Opetin myos huolestuneelle toveri Oliverille (z Anglie) , etta jos ei ole paamaaraa, ei voi myoskaan olla eksynyt. Kavimme myos hyvan keskustelun jeesuksesta. Seppo Kemppisen kaveri selvasti, albinismia en ole viela tohtinut tuoda esille.

Oon myos hyvaa vauhtia parantamassa oluenjuontitaitojani. Eihan se hyvaa ole, eli tsekinmaan olutvarainnot on kuitenkin ihan turvassa viela, mutta yksi olut, jedno pivo, menee kylla. Paikallisessa 20 kc, eli jotain reilu 60 senttia. Keskustan kapakit on vahan kalliimpia.

Ei kommentteja: