torstai 28. helmikuuta 2008

Gasthaus Seppo: Nove Otevreno

Porvariston hillitty charmi kohtaa loppunsa: muutan pian pois 'evil squaren' vyöhykkeeltä Prahan vihreälle alueelle, Letenske sadyn maailmanlopun kukkulan ja Stromovka-puiston väliin. Ja tällä hetkellä olo on totaalisen uupunut, että ehkä makaan koko loppukevään puun alla, syön nektariineja ja viheltelen ohikulkijoille. Sitä ennen voisin käydä vaikka hierojalla.

Tulevana kämppiksenä on ameriikkalainen runoilija, jonka kanssa voin jakaa elämäntuskaani, ja muutenkin vaikutti hyvin rennolta. Pihan kirsikkapuussa roikkuu valkoinen sukka, josta se aikoo kirjoittaa elokuvakäsikirjoituksen. Hoh, myös suopeamielisyys Gastahaus Sepon toimintaa kohtaan on ilmaistu, eli ovet taas avautuvat pian. Välkommen!

Miulla on nyt myös mahdollisuus vastaanottaa kaikenlaista propaganda- ja rakkauspostia, ja toivon kovasti että kaikki sitä lähettäisi ihan vaikka heti menetettyjenkin aikojen edestä. Osoitteen saa, jos kauniisti pyytää.

Kirjoittelen lähitulevaisuudessa lisää raporttia kaikenlaisista äärituntemuksista, joita viime päivät on tarjoilleet.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kautta sulta voi osotteen ssada? Postia heti tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

No to je super! Gasthaus Sepon uusi sijainti kuulostaa kaikin puolin hyvältä, ehkäpä tähän pätee se, että kaikella on (olevinaan)tarkoituksensa. Kirsikkapuu pihalla <3 Nyt voisi sitten varailla niitä lentojakin.

Laita osoitetta vaikka sähköpostilla tai feispuukissa.

Leenukka kirjoitti...

Jee! Tuolla marginaalissa ylävasemman infopisteen profiililinkissä pitäisi olla sähköpostiosoite näkyvissä. Sieltä voi kysellä.

Hanna: laitoin osoitteen ja kainon pyynnön naamariin. Bitte mal dahin bummeln und gucken.

edit// Tosiaan siis ihan yläoikealla. En ihan hallitse kaikkia perusasioita edelleenkään, muah.