keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Yksinäisten sydänten kerho

Huomenna on ystävänpäivä, mutta jos ei mitään erityisen järisyttäviä käänteitä ilmaannu tähän elämän suoraan alamäkeen, ajattelin tänä vuonna boikotoida sitä. Ihan henkilökohtaisista syistä, koskapa miun valentino, jonka seuraa olisinkin voinut käyttää hyväkseni, on kadonnut. Eikä mitään käsitystä mihin.

En myöskään lähettänyt yhtään ystävänpäiväkorttia. Pahoittelut, mutta lähettelen teille mieluummin kaikenlaista muuta rakkauspostia sekä iloisen nousuhumalaisia baaripostikortteja kun siltä tuntuu ja tabakin muija myy tarpeeksi isoja postimerkkejä. Ja ootte työ miulle silti tärkeitä, pus. Katkerat avautumiset tästä sydämettömyydestä saa kuitenkin lähettää tuohon kommenttilaatikkoon tai henkilökohtaisesti suoraan taskuun.

Ehkä käyn ostamassa lohtualkkarit kyllä, ne on samaa sukua kuin vuodenaika-alushousut, niin on sitten kivempi vetää kalsarikännit yksin kotona.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ystävänpäivä nyt on muutenkin markkinavoimien import-hapatusta, vähän niin kuin Halloween. Ja mielummin niitä baaripostikortteja ja muuta rakkauspostia ottaa vastaan vuoden 364:nä muuna päivänä. Ja jospa se valentinokin ilmaantuisi taas maisemiin. Ja jos ei, niin eipä se varmaan sit ollut sen arvoinen. Osta vanha kunnon 3bit suklaasydämen sijasta.

Sinikat vaikuttaa muuten aika kivoilta. Pitäisköhän munkin käydä katsomassa lastenosastolta uusia farkkuja, kun en tietääkseni tähän ikään mennessä oo tuota 170 cm pituutta ylittänyt.

Leenukka kirjoitti...

Mutta siinäpä vasta dilemma: valitako perus-3-bit, XXL vai +23%? Eiku niin, tästä aiheestahan tein jo syväluotaavaa kuningaskuluttajahenkistä tutkimusta...

Sinikat ei oo myöskään hinnalla pilattu: 599kc tai 19,90€. Tarkoittaa sitä, että euroalueella saa halvemmalla - laskin juuri, että nykykursseilla maksoin täällä ehkä pari euroa enemmän. Mutta on ne silti vaan ihanat!

Voin ehkä kohta viimein luopua näistä elämää kokeneista espriteistä.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin boikotoin sinun ystävänpäivääsi :) taisin kyllä laittaa sulle naamakirjan green patchissa jotain... Mutta joo. Saitko ostettua lohtualkkarit? Multa on nyt jäänyt tämän vuoden talvialkkarit ostamatta kun et ollut täällä. Mutta ehkä ehdit löytää huhtikuuhun mennessä joitain tosi siistejä alushousupaikkoja, joista voisi löytyä kevätalkkarit kun tulen käymään...?
pus och kram
TG

Leenukka kirjoitti...

Facebookin requestit, nuo rakkaudenosoituksista suurimmat, jaloimmat ja ilmaisuvoimaisimmat!

Lohtualkkarit on.

B.