tiistai 4. maaliskuuta 2008

Peiton alta moi!

Noniiin. Ensin haluaisin kertoa, mitä juuri söin. Kehitin nimittäin semmosen mättösotkun tähteistä, ja oli hyvää.

  • pastaa, vähän ylikeitettynä, ja keitinvettä pitää jättää sopivasti joukkoon
  • pussikeittopussi sekaan, miulla oli Albertin parsakaali
  • jotain juustoa, vaikka fetaa tai muuta valkeaa mureaa
  • vähän kermaa ja mausteita ja pestoa ja oliiviöljyä

Ja sitten jos olisi vielä vaikka kanasuikaleita ja tuoreita paistettuja herkkusieniä, niin voi nam! Mutta oli hyvää ilmankin.

Olin eilen iltakaljalla miun uuden supermarket-tuttavuuden kanssa. Hauska tyyppi, kuulin muun muassa tarinan mormoniuskonnon syntyhistoriasta, jonka jälkeen tietysti kerroin meidän unohdetusta, mormonien kansoittamasta sukuhaarasta. Ja kaikenlaisia muita tarinoita, Mumindalenin reseptistä ja tv-lupamaksusedistä ja muista. Baarissa oli myös koiria, jotka vähän tappeli keskenään. Supermarket-ystävä ei kuulemma ole erityisen hyvä tappelemaan.


Silmä alkaa saada purppuransävyjen lisäksi kellertävää reunusta. Mutta elämä on ollu hauskempaa, voi ihan eri tavalla heittää pahaa silmää metron rullaportaissa vastasuuntaan menijöille. Ja olla inspiraationa kaikenlaisille tarinoille, joita ihmiset alkaa pienissä mielissään kehitellä.


Olen vielä vanhassa kämpässä, ja täällä on kylmä. Lämmitys ei pelitä, se on katkaistu varmaan varoituksena, että mahdollisimman pikaisesti häivyttäisiin. Eilen aamulla hiuksia pestessä loppui myös lämmin vesi, mutta huuhtelin shampoot urheasti pois. Hengessä vahvana heti aamun tunneista.


Huomenna Kölniin, mal stadtbummeln. Bis zum nächsten mal!

Ei kommentteja: